Nye investorer til AutoOffer

Søren Malmskov er grundlægger af AutoOffer.
Foto: AutoOffer.

Nye investorer til AutoOffer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SDU-studerende Søren Malmskov står bag konceptet AutoOffer, en bilauktions-hjemmeside, der indhenter tilbud på nye biler fra forhandlere direkte til forbrugeren. Nu har en række investorer meldt sig på banen.

I oktober sidste år skrev Fyens Stiftstidende om den unge iværksætter og SDU-studerende Søren Malmskov, der havde fundet på et helt nyt koncept: AutoOffer.

AutoOffer er en bilauktions-hjemmeside, der formidler salg af nye biler mellem autoriserede nyvognsforhandlere og private købere af nye biler.

Det fungerer således, at køberne opretter et ønske, og har mulighed for at inkludere deres brugte bil i bytteprisen. Forhandlerne afgiver tilbud i de efterfølgende 48 timer, og på den måde kan køberne - forhåbentlig - finde frem til den billigste pris på den ønskede bil.

- Det er ikke for at træde nogen over tæerne. Det er faktisk for at hjælpe forhandlerne med at booste salget nationalt og ikke bare regionalt. Og som privatforbruger får du måske fem tilbud i stedet for ét, og det får du ganske gratis, sagde Søren Malmskov tilbage i oktober, og som sammen med fire kompagnoner udgør folkene bag AutoOffer.

Nye investorer til konceptet

I løbet af en måned er det lykkedes AutoOffer at opnå en markant investering til lanceringen af en ny online platform, der skal formidle tilbud af nye biler.

Investeringen er et udtryk for en stor forventning til, at AutoOffer vil komme til at spille en væsentlig rolle i den måde, der handles nye biler i fremtiden, fremgår det blandt andet af firmaets pressemeddelelse.

- Jeg og de øvrige investorer blev overbeviste om, at AutoOffer, med Søren Malmskov i spidsen, har identificeret et udækket behov for handler med nye biler. Med erfaringer fra den kommende danske lancering ser vi endog internationale perspektiver i AutoOffers model, siger Thomas Marschall, ny investor i AutoOffer.

Næste stop: Udlandet

Med investeringen på plads er der nu tilført betydelige ressourcer til at få lanceret autooffer.dk.

- Vi var yderst tilfredse med den modtagelse AutoOffers emissionsoplæg fik i investorkredse. Efter gennemført proces valgte vi at tage nogle investorer ind, der udover at komme med penge kan bidrage positivt til gennemførsel af virksomhedens såvel nationale som internationale vækstplaner over de kommende år, siger Søren Malmskov.

Den nye investering forventes at række til en lancering af handelsplatformen. Når dette er velgennemført, er det planen at tilføre virksomheden yderligere kapital fra både eksisterende og nye investorer.

Nye investorer til AutoOffer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce