Man samler fem garvede musikere og 350 publikummer og tilsætter med rund hånd en perlerække af hits fra Shubiduas bagkatalog. Ingredienserne lader man syde i små to timer, hvorefter det hele koger sammen til en blanding af Fed Rock, Nam Nam og Stærk Tobak.

Michael Hardinger og hans musikalske legekammerater fra Shubidua-tiden var gavmilde med musikken og publikum rundhåndede med fællessangen, da Michael Hardinger Band fredag den 14. marts gæstede Musikforeningen Bamoks forårskoncert i Multisalen ved Båring Skole.

Bandet spillede for en fyldt sal og gav sig først, da det havde fundet Den Røde Tråd, besunget Danmark, hyldet Hvalen Hvalborg og stået på en alpetop.

Endnu har arrangørerne ikke det endelige billede af den økonomiske side af sagen. Men det forventes, at koncerten giver overskud til både Bamok og støtteforeningen Bamok Backstage, der arrangerede koncerten i samarbejde.

De to foreninger forventer at kende det økonomiske resultat af koncerten, når der torsdag den 20. marts er ordinær generalforsamling i Bamok og Bamok Backstage. Geeneralforsamlingerne finder sted på Båring Skole klokken 18:45

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet