Du kan nå det endnu, hvis du endnu ikke har købt billet til forårets BAMOK-koncert med Michael Hardinger Band i Multisalen ved Båring Skole om godt 14 dage.
Michael Hardinger Band tæller foruden frontfiguren flere medlemmer fra Shubidua, så koncerten afvikles i et setup, der er tro mod sæt-listens perlerække af kæmpehits fra Shubiduas katalog.

- Vi indretter koncertsalen på en ny måde, så der både bliver plads til at give den gas foran scenen til numre som "Fed Rock" og "Nam Nam" og mulighed for til at sidde med en kold drink og synge med på "Hvalen Hvalborg" og "Coffeville", siger foreningens formand Jesper Ulriksen.
Han oplyser, at billetsalget som sædvanligt er gået forrygende, men at der takket være den nye indretning af salen endnu ikke er helt udsolgt.

Billetter kan købes på www.bamok.dk eller i DagligBrugsen i Asperup. Billetprisen er 175 kroner. Medlemmer af BAMOK får rabat. Medlemspris er 150 kroner.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet