Den store røde murstensvilla på Colbjørnsensvej i Odense rummer knap 300 kvadratmeter fordelt på tre etager, og så er der endda kælder oveni. Det er meget plads til to mennesker - også selv om det er et kunstnerpar, som begge arbejder hjemmefra som Betty Fog og Kjeld Ulrich.

- Mange af rummene i huset brugte vi faktisk ikke rigtig alligevel, så vi besluttede at vi lige så godt kunne lave galleri i vores eget hus i stedet for at have det ude i byen, fortæller parret, da de viser rundt i hjemmet, hvor indretningen bærer præg af en stor kærlighed til det stringente og enkle.

- Egentlig er vi meget til et råt New Yorker-look, men det går trods alt ikke helt at gennemføre det her, for det passer ikke rigtig ind med betongulve og alt for mange sorte, blanke flader i en murermestervilla med lidt alder på bagen, siger Kjeld Ulrich.

Læs mere i magasinet Base Bolig, som er med Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis hver søndag.

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.