Over 900 løber med i Løb med Avisen


Over 900 løber med i Løb med Avisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er plads til 1000 deltagere i den 10. sæson med Løb med Avisen, så der er næsten udsolgt

Odense: 929 deltagere er nu tilmeldt den 10. sæson af Løb med Avisen, og det betyder, at loftet på 1000 deltagere snart er nået.

Løb med Avisen er et løbeprojekt især henvendt til jer, der gerne vil i gang med at løbe. Nogle har forsøgt, andre har sat sig som nytårsforsæt at komme i gang, og så er der nybegynderne, som måske først lige har fået et par løbesko.

Og at måle ud fra antallet af deltagere er der stor interesse for at være med og skabe et løbefællesskab, når der hver mandag aften er fællestræning fra Hunderupskolen.

I alt er der plads til 1000 deltagere og man skal være tilmeldt inden den 31. januar, så derfor gælder det om at være hurtig nu.

Fællestræningen ér begyndt og godt i gang til trods for, at vejret er mørkt, dårligt og koldt, men hen på foråret begynder både formen og lyset at være med deltagerne.

For nogle gælder det om at komme i træning til det kommende løb over den nye bro over Odense Kanal, som finder sted den 14. juni, og for andre er det et spørgsmål om bare at have nogle at følges med på træningsturene. Og måske tabe sig og komme i form.

Løb med Avisen er ikke kun løb, men også tips og foredrag. Det koster 100 kroner at deltage, og man får også en refleksvest, træningsprogrammer og et æble efter hver træningsaften.

Du kan nå det endnu ved at møde op på Hunderupskolen mandag aften klokken 18.30, og ved at tilmelde dig på www.hcamarathon.dk.

Løb med Avisen arrangeres af Eventyrløbet og H.C. Andersen Marathon i samarbejde med Fyens Stiftstidende og løbeklubberne Fjordager IF, Odense Gymnastikforening (OGF) og Næsby Motion.

Over 900 løber med i Løb med Avisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce