Kom i form med yoga


Kom i form med yoga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karen Pallisgaard startede sin yogakarriere med at være fuld af orange røgelses fordomme om yoga miljøet, men efter fem år er hun ikke blevet træt af det endnu. Hun gæstede Klubben for at dele sine erfaringer.

Hvordan startede din interesse for yoga?

Jeg blev sendt afsted til en græsk ø for at lave en reportage til et livsstilsmagasin. Jeg gjorde det mest, fordi det var på en græsk ø og jeg trængte til solskin, men jeg regnede ikke med at få det vilde ud af det yoga. Jeg tog fejl. Jeg blev fuldstændig grebet af øvelserne og mine forestillinger om, at det bare ville være lidt let stræk og bøj øvelser blev gjort til skamme, da jeg opdagede hvor meget jeg svedte og hvor meget jeg fik blodomløbet i gang.

Hvad er det, der er så godt ved yoga?

Yoga har på et helt lavpraktisk plan gjort mit liv bedre, forstået på den måde, at jeg får motion, jeg holder mig smidig, stærk og mere fokuseret på mentale opgaver. Det fede ved yoga er, at selvom du lige nu sidder og læser denne artikel, så kan du rejse dig op og lave et par øvelser, mens du er på arbejde, som lige får dit blodomløb i gang - ganske gratis.

Hvad er et af dine råd, til dem der gerne vil i gang med det samme?

Vi lever i en wham-bam-quick-fix verden og vil gerne have hurtigere resultater. Men yoga er et livslangt projekt og det kræver tålmodighed. Så forvent ikke, at du bliver stressfri, slank, stærk og når Nirvana mandag i næste uge. Som med alt andet i livet, så gælder det også yoga, at du skal mærke efter, hvad der er rigtigt for dig. Det gode ved yoga er netop, at alle kan være med på det sted, de nu engang befinder sig den pågældende dag.

Hør her hvordan det lød, da Karen Pallisgaard gæstede Klubbens formiddagsprogram Fuhrmann & Dig og lavede live yoga i studiet.

Vil du gerne i gang med at dyrke yoga, kan du købe Karen Pallisgaards bog her.

Besøg Karen Pallisgaards blog her.

Kom i form med yoga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.