"Løb med avisen" gør igen hver mandag aften fortove usikre i og omkring det centrale Odense

De glade strofer fra en kendt julesang randt i hu mandag aften, da hundredvis af nye og etablerede løbere samledes på Hunderupskolen i Odense.

Her blev der taget hul på 10. sæson af "Løb med avisen", der år efter år er en succes.

I 2014 har knap 900 meldt sig, og arrangørerne har sat et loft på 1000 deltagere for at kunne håndtere de mange løbere - nye som etablerede.

Alle kan være med. Med kilometertider på op til otte minutter er det ikke nødvendigt at være trænet - her både løbes og gås. Det er jo netop meningen, at folk skal vænne sig til den motionsform - måske for at gøre sig klar til Eventyrløbet Kristi himmelfartsdag.

Selvom træningen er begyndt, er det stadig muligt at melde sig - på www.hcamarathon.dk.

For 100 kroner får deltagerne løbevest, frugt hver træningsaften, flere foredrag og afslutningsgrillfest mod en beskeden ekstrabetaling.

Faste abonnenter på Fyens Stiftstidende får oven i købet en halvtredser i rabat på deltagergebyret.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
Løb med Avisen: Et tilløbsstykke

Løb med Avisen: Et tilløbsstykke