Der bliver tryk på Multisalen i Båring, når Michael Hardinger Band 14. marts fyrer op under en aften med Shubiduas sange på plakaten.

På mindre end en uge har musikforeningen BAMOK solgt langt over halvdelen af billetterne til koncerten med Shubidua-guitaristen og hans band, der tæller flere andre "Shubber".

- Tirsdag aften har vi solgt 185 billetter. Og det er vel at mærke sket i løbet af en uge, hvor kun BAMOKs medlemmer havde adgang til at sikre sig billetter. Salget åbnes først reelt i morgen onsdag den 8. januar. Så vi forventer endnu en udsolgt koncert, siger BAMOK-formand Jesper Ulriksen.

Billetter kan købes på www.bamok.dk eller i Dagli'Brugsen i Asperup. Billetprisen er 175 kroner. Medlemmer af BAMOK får rabat. Medlemspris er 150 kroner.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet