Sætlisten er spækket med Shubiduas bedste numre, når Michael Hardinger Band 14. marts 2014 går på BAMOKS scene "Bamokken" i Båring.

Den garvede Shubidua-guitarist er omgivet af to andre shubber i sit fem-mand band.
Sammen fyrede de op under klassikere som "Nam Nam", "Fed Rock" og "Coffeeville" på et par festivaler i 2013. Publikum kvitterede med fællessang og fest i en vindstyrke, der inspirerede bandet til at gå hjem og sammensætte en rock-fyrværkeri med de største Shubidua-hits håndplukket fra bandets bagkatalog af 250 sange.

- Med den forestående koncert går vi målrettet efter at banke et brag af en musikalsk fest op.
Og jeg er 100 procent sikker på, at Shubiduas sangskat i hænderne på Michael Hardinger Band er en garanti for endnu en BAMOK-succes, siger musikforeningens formand Jesper Ulriksen.

Billetter kommer i handlen 8. januar 2014, men medlemmerne af BAMOK får en uges forspring. Fra nytårsmorgen kan medlemsbilletter bestilles på www.bamok.dk samtidig med, at man fornyer sit medlemsskab.
Billetter koster 175 kroner. For medlemmer er prisen 150 kr.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet