Kaptajn Agger melder sig klar til Italien

Landstræner Morten Olsen og Daniel Agger, da fodboldlandsholdet mandag eftermiddag samledes og trænede på Helsingør Stadion.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Kaptajn Agger melder sig klar til Italien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Daniel Agger har overvundet den fiberskade, der på det seneste har holdt ham ude af Liverpools hold.

Daniel Agger har kæmpet med en skade i maven og derfor brugt mere tid på bænken end på banen i de sidste uger

Men i lørdags blev han skiftet ind i anden halvleg, da Liverpool besejrede Crystal Palace, og nu melder den danske anfører sig helt klar til VM-kvalifikationskampen mod Italien på fredag.

- Det går godt. Det har selvfølgelig ikke været optimalt, men jeg kender jo tingene, og nogle gange er man nødt til at tage den tid, det tager, siger Daniel Agger efter at være ankommet til træningslejren i Helsingør.

Det er en fibersprængning i en mavemuskel, der har gjort midterforsvareren ukampdygtig, og det har været småt med tid på træningsbanen på det seneste.

Nu er det tid til at skrue op for træningsmængden igen.

- Jeg er inde i en fase, hvor jeg skal til at komme op i tempo igen. Jeg har ikke lavet meget den sidste måned. Ikke trænet ret meget, så jeg skal op i fart, siger Daniel Agger.

Med sin store erfaring og høje status i landsholdshierarkiet er Agger et af landstræner Morten Olsens vigtigste og sikreste kort, når landsholdet skal spille sin sidste chance for at få playoff-kampe om kvalifikation til VM i Brasilien.

Men Agger garanterer, at han trods den seneste måneds problemer er klar til at spille hele kampen mod Italien.

- Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har 90 minutter i benene alligevel. Nu får vi en god uge her, og jeg havde en god uge i sidste uge i Liverpool. Så det skal nok gå, siger Daniel Agger.

Danmark møder Italien fredag aften og Malta næste tirsdag.

Kaptajn Agger melder sig klar til Italien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce