Ledig: De sparker til folk, der ligger ned

Annette Andersen, 55 år, er vikar for tiden og leder efter et fast arbejde, efter hun først blev fyret fra kontoret på Lindøværftet og siden fra Altia, som lukker det meste af sin produktion i Svendborg.
Foto: Yilmaz Polat

Ledig: De sparker til folk, der ligger ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den store jobmesse i Odense Congress Center tirsdag den 1. oktober var en folkefest med en god stemning. Det hørte Annette Andersen i radioen dagen efter, og det provokerede hende voldsomt.

- Det var dråben, der fik bægeret til at flyde over, at jeg skulle høre på den slags i radioen. Det blev omtalt som en kæmpe fest med god stemning. Jeg må bare konstatere, at man ser på den slags med meget forskellige øjne, siger Annette Andersen til Fyens Stiftstidende mandag.

Hun havde selv taget fri fra sit vikarjob for at deltage i jobmessen - ligesom 7000 andre ledige - medbringende sit cv og en generel ansøgning i adskillige eksemplarer. Men det var omsonst, viste det sig.

En folkefest?

- Jeg henvendte mig til det første firma, der stod lige inden for døren. Men de fortalte, at ingen af deres medarbejdere var rejst i seks år og de havde ikke nogen ledige stillinger.

Budskabet var det samme hos de andre firmaer, hvor hun henvendte sig.

- Folk var søde og rare alle steder. Men der var ingen job, de bad mig sende cv og ansøgning på mail, når jeg kom hjem, fortæller Annette Andersen til Fyens Stiftstidende.

Hun har arbejdet som kontoransat på Lindøværftet og hos Altia, de tidligere spritfabrikker, i Svendborg, og er nu tilknyttet et vikarbureau.

- Det er at stikke folk blår i øjnene og sparke til folk, der i forvejen ligger ned, når man siger, at der er job på jobmessen og kalder det en folkefest, siger Annette Andersen.

Læs mere i Fyens Stiftstidende mandag: LO og Metal er begejstrede for messen

Ledig: De sparker til folk, der ligger ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce