Kerteminde: Tyske Antonia Birker er 13 år og har været fascineret af marsvin, siden hun besøgte Fjord&Bælt i 2007. I søndags lagde hun og hendes far, Caprice Birker, vejen forbi Fjord&Bælt for at give oplevelsescentret i Kerteminde 355 euro.

Disse penge har Antonia Birker selv samlet ind til marsvinene ved at sælge små hjemmesyede hjerter for fem euro.

Det har længe været et ønske for Antonia Birker, at hun kunne vende tilbage til Kertemindes Fjord&Bælt for at opleve de små hvaler på nært hold. Derfor var det også stort for den tyske pige, da hun søndag atter stod i Kerteminde og kunne betragte marsvinene, der svømmer rundt ved Fjord&Bælt.

Biolog Lars Seidelin og resten af personalet på Fjord&Bælt var meget glade for at tage imod Antonia Birker og hendes familie.

  • Kim Skovsby

    Af:

    Jeg er journalist på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende. Her har jeg været ansat siden 2006, og jeg har dækket mange forskellige stofområder (bolig, mad, samfundsforhold), ligesom jeg i en årrække var lokalredaktør på redaktionen i Kerteminde. Jeg har været på erhvervsredaktionen siden 2014 og skriver blandt andet om privatøkonomi, social dumping og virksomheder. Jeg bor i Kerteminde og bruger bl.a fritiden på at ro havkajak.