Gåsen Gustav udskrevet

Gåsen Gustav får sit sidste bad af dyrelæge Mogens Brix Koldkjær.
Foto: Picasa

Gåsen Gustav udskrevet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyøs maskot har fået det så godt, at han kan komme hjem til Lyø

Lyø: I dag fik gåsen Gustav sin sidste behandling og sit sidste bad hos DyrlægeRingen i Glamsbjerg, hvor han har været indlagt gennem de senste 14 dage.

Gåsen, som var blevet overfaldet af en hund, blev samtidig udskrevet og hentet af sin passer, Mona Enghus, som tog Gustav med tilbage til Lyø.

- Gustav har stadig et dybt sår, men det læger rigtig fint indefra, og der kommer ikke længere puds eller dødt væv, når vi skyller det, lyder det fra dyrelæge Mogens Brix Koldkjær

- Det har været en god oplevelse at have Gustav som patient igen. Han er meget taknemmelig og rolig og spjætter og basker ikke voldsomt - kilder mig kun under armen med næbet, når han for eksempel mener, at han har fået nok laserbehandling for i dag.

Nu skal Gustav hjem på sygeophold hos Mona Enghus. Det harmonerer med, at jagtsæsonen mod gæs snart sætter ind, og hvert efterår tager Mona Enghus nemlig ham hjem til privaten af samme årsag.

Den tysker ejer af overfaldshunden har indvilliget i at betale regning. Hvor stor den er, vil dyrelæge Mogens Brix Koldkjær dog afsløre.

Gåsen Gustav udskrevet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce