Lyøs maskot har fået det så godt, at han kan komme hjem til Lyø

Lyø: I dag fik gåsen Gustav sin sidste behandling og sit sidste bad hos DyrlægeRingen i Glamsbjerg, hvor han har været indlagt gennem de senste 14 dage.

Gåsen, som var blevet overfaldet af en hund, blev samtidig udskrevet og hentet af sin passer, Mona Enghus, som tog Gustav med tilbage til Lyø.

- Gustav har stadig et dybt sår, men det læger rigtig fint indefra, og der kommer ikke længere puds eller dødt væv, når vi skyller det, lyder det fra dyrelæge Mogens Brix Koldkjær

- Det har været en god oplevelse at have Gustav som patient igen. Han er meget taknemmelig og rolig og spjætter og basker ikke voldsomt - kilder mig kun under armen med næbet, når han for eksempel mener, at han har fået nok laserbehandling for i dag.

Nu skal Gustav hjem på sygeophold hos Mona Enghus. Det harmonerer med, at jagtsæsonen mod gæs snart sætter ind, og hvert efterår tager Mona Enghus nemlig ham hjem til privaten af samme årsag.

Den tysker ejer af overfaldshunden har indvilliget i at betale regning. Hvor stor den er, vil dyrelæge Mogens Brix Koldkjær dog afsløre.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
14
Gåsen Gustav er død

Gåsen Gustav er død

26
Igen: Bidsk hund bed gåsen Gustav

Igen: Bidsk hund bed gåsen Gustav