Bamoks koncert med Johnny Madsen er udsolgt 24 timer efter, at billetterne blev sat til salg

Båring: Det tog kun sølle 24 timer fra billetterne til Bamoks koncert med Johnny Madsen blev sat til salg, før foreningen kunne melde om alt udsolgt til koncerten, der finder sted i Multisalen på Båring Skole den 4. oktober.

Billetterne blev sat til salg søndag eftermiddag og allerede mandag morgen var de væk.

Ifølge Bamok-formand Jesper Ulriksen fik medlemmerne af foreningen dog lov til at lave en tyvstart:

- Vi havde en formodning om, at der ville blive rift om billetterne, så vi gav vores medlemmer et forspring til at sikre sig billetter, siger han.

Takket være et trofast publikum og gode musikere på plakaten er det nærmest blevet en tradition, at koncertforeningen afvikler udsolgte koncerter i Multisalen.

Salens kapacitet afhænger af opsætningen. Ved den forestående koncert med Johnny Madsen er der siddepladser til godt 300 publikummer.

Selv om den store efterspørgsel på BAMOK-billetterne peger på, at koncerterne godt kunne bære et større spillested, har musikforeningen ikke planer om at lede efter et koncertsted med plads til større armbevægelser.

- BAMOK har sin forankring i Båring. Foreningen er dannet på et ønske om at skabe koncertoplevelser i lokalområdet. Derfor er og bliver Multisalen BAMOK's hjemmebane. Så må vi leve med, at salen nogle gange er for lille til den store efterspørgsel, siger Jesper Ulriksen.

Foreningen har oprettet en venteliste til folk, der kom for sent. Man kan blive skrevet op til billetter ved at sende en mail til bamok@bamok.dk.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.