24 timer efter at billetterne søndag morgen blev givet fri til efterårets koncert med Johnny Madsen i Båring, måtte arrangørerne fra Båring Asperup Musik og Kulturforening (BAMOK) melde alt udsolgt.

Mandag morgen var alle billetterne til koncerten den 4. oktober revet bort.
Det oplyser foreningens formand, Jesper Ulriksen.

- Vi havde godt en formodning om, at der ville blive rift om billetterne. Derfor gav vi vores medlemmer et forspring til at sikre sig billetter, inden de blev givet fri. Det viste sig at være en god idé, siger Jesper Ulriksen.

Takket være et trofast publikum og gode musikere på plakaten er det nærmest blevet en tradition, at koncertforeningen afvikler udsolgte koncerter i Multisalen ved Båring Skole.
Salens kapacitet afhænger af opsætningen. Ved den forestående koncert med Johnny Madsen er der siddepladser til godt 300 publikummer.

Selv om den store efterspørgsel på BAMOK-billetterne peger på, at koncerterne godt kunne bære et større spillested, har musikforeningen ikke planer om at lede efter et koncertsted med plads til større armbevægelser.

- BAMOK har sin forankring i Båring. Foreningen er dannet på et ønske om at skabe koncertoplevelser i lokalområdet. Derfor er og bliver Multisalen BAMOK's hjemmebane. Så må vi leve med, at salen nogle gange er for lille til den store efterspørgsel, siger Jesper Ulriksen.

Foreningen har oprettet en venteliste til folk, der kom for sent. Man kan blive skrevet op til billetter ved at sende en mail til bamok@bamok.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet