Højgravid Barbara Moleko: Jeg spiller til det sidste

Barbara Moleko har ikke tænkt sig at droppe sine koncerter.
Foto: Ditte Valente/Polfoto

Højgravid Barbara Moleko: Jeg spiller til det sidste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv med bækkenløsning og kvalme, vil Barbara Moleko ikke være andre steder end på scenen.

Hun ryster et brev samarin og drysser det i papkoppen med vand, mens hun sukker tungt under mavens vægt.

Syv måneder henne i graviditeten er Barbara Moleko mødt op på årets Skanderborg Festival, hvor hun skal spille fredag aften. Men det er ikke så nemt, som det var.

- Jeg har fået lidt bækkenløsning og så får jeg nogle gange halsbrand og kvalme, siger den spinkle skønhed bag sin svulmende mave.

Men hvor sangerinden Tina Dickow netop har været nødt til at aflyse sin efterårsturné på grund af sin anden graviditet, er der ikke meget i verden, der kan få Barbara Moleko ned fra scenen før tid.

- Jeg spiller videre med mindre, det ligefrem bliver farligt for mit barn. Hvis bækkenløsningen bliver for slem, må jeg bare sidde på en stol, slår hun fast overfor nyhedsbureauet Newspaq.

- Jeg tror, at hvis jeg ikke havde haft musikken, havde jeg sikkert ligget på langs de sidste måneder, men koncerterne har på mange måder reddet mig. Der sker et eller andet, når jeg går ind på scenen, og selvom jeg havde det dårligt før, så ryger det i baggrunden, og så er det bare musikken og publikum, der tæller, forklarer hun.

Derfor spiller Barbara Moleko videre til hun er godt og vel inde i ottende måned af sin graviditet. Den sidste koncert er den 28. september, og hun lover, at det bliver et brag af en barselsfest:

- Jeg har fået alle de venner, som gider, til at være med. Det bliver så fed en aften, hvor jeg virkelig skal nyde det, inden jeg går på barsel, siger Barbara Moleko og griner sit karakteristiske hæse grin, der ikke efterlader nogen tvivl om, at hun elsker og nyder livet i fulde drag.

Når "bloppen" kommer til verden, står den på et halvt års barsel. Men sangerinden kan ikke sige sig helt fri, for inspirationen og idéer til nye sange ligger altid på lur, og hun forudser at netop roen med det kommende barn, vil give stor plads til nye sange.

- Jeg vil gerne have et nyt album klar til næste sommer, afslører hun, men om der er en dreng eller pige på vej, vil hun ikke løfte sløret for.

Det næste album skal tage fat i kvinderne og få dem til at elske sig selv, hjælpe hinanden og turde stikke ud, lyder det fra den struttende Barbara Moleko.

Newspaq

Højgravid Barbara Moleko: Jeg spiller til det sidste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce