Tyv stjal fra Natteravne efter Grøn Koncert i Odense

EN hundelufter tog billedet af tyvenes bil ved traileren. Kan du genkende den, hører politiet gerne fra dig. Privatfoto

Tyv stjal fra Natteravne efter Grøn Koncert i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyveri fra trailer kan koste de frivillige op mod 5000 kroner

Hos natteravnene i Odense er man i disse dage godt og grundigt trætte af en eller flere tyve, der om aftenen efter Grøn Koncert i sidste weekend i Odense, brød ind i natteravnenes trailer der holdt på Dyrskuepladsen.

- Det er møghamrende ærgerligt, at vi bruger så mange frivillige kræfter og gode donationer på at gøre et kæmpe stykke arbejde for de unge mennesker i nattelivet, og så tillader folk sig at stjæle fra vores trailer, siger Jesper Rasmussen, der er næstformand og sponsoransvarlig hos Natteravnene i Odense.

Natteravnene er til stede hvor unge mennesker går i byen og de er klar med kondomer, bolscher og en snak, hvis nogen skulle få problemer.

Derfor var man også til stede ved Grøn Koncert med traileren der indeholdt et havesæt med fire kurvestole og et bord, som de frivillige kunne bruge i deres pauser.

- Det drejer sig vel om et tyveri til en værdi af 5000 kroner, men det er mange penge for en non-profit forening, og for de penge kunne vi have købt 6000 kondomer, eller 100 kg. bolsjer til uddeling i nattelivet, som Jesper Rasmussen siger.

En hundelufter opdagede tyveriet og det blev straks anmeldt til politiet. Og da politiet rykkede hurtigt ud blev tyvene formentlig forstyrret. Og det glæder Natteravnene.

- Heldigvis nåede de ikke at stjæle vores jakker. Det havde været katastrofalt for os, hvis de jakker gik rundt i gadebilledet, uden det var rigtige Natteravne som havde dem på, siger Jesper Rasmussen.

Den årvågne hundelufter tog et foto at tyvenes bil, og selv om det er uskarpt så håber politi og Natteravne på at det kan bringe sagen tættere på en opklaring. Kan du genkende bilen, så kontakt Fyns Politi på tlf. 114.

Tyv stjal fra Natteravne efter Grøn Koncert i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce