Nyborg: Måske er det vejret, måske er det noget i vandet. Det er svært at sige. I hvert fald kan Sct. Knuds Golfklub i Nyborg melde om endnu et "hole in one".

Denne gang på hul nummer 13, hvor det tirsdag eftermiddag lykkedes Lif Thobo Carlsen fra Nyborg at slå bolden i med et enkelt slag. Det skete i forbindelse med en ferieturnering på golfanlægget, fortæller formanden for klubbens sponsorudvalg, John Hansen.

Sidst, der blev lavet et "hole in one" i Nyborg, var i forbindelse med en specialturnering i juni. Her vandt den heldige deltager en bil af mærket Toyota.

Helt så prangende var belønningen ikke denne gang. Lif Thobo Carlsen kunne dog tage hjem med en flaske rom og en hel kasse Tuborg-øl.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.