Ring om afdød racerkørers kæreste

Allan Simonsen fra Odense - dræbt få minutter efter starten på Le Mans-løbet, lørdag. Nu får hans kæreste, Carina fra Midtfyn, hjælp af familie og venner.
Foto: Thomas Lekfeldt/POLFOTO

Ring om afdød racerkørers kæreste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan Simonsens kæreste og parrets etårige datter er hos kærestens forældre på Midtfyn

Allan Simonsen, 34-årig racerkører fra Odense, der lørdag døde ved en ulykke ni minutter inde i det traditionsrige, franske Le Mans-løb, havde en kæreste, Carina, fra Midtfyn og en lille datter på ét år. Familien boede i en lejlighed i Monaco men kom ofte på besøg på Fyn, og Carina og datteren opholdt sig netop hos Carinas forældre på Midtfyn, da ulykken skete.

- Vi har været klar til at hjælpe Carina til Le Mans, men hun ønsker at opholde sig hos sin familie, fortæller Michael Outzen, racer-kollega til Allan Simonsen og som har gået i parallelklasse med Carina.

Michael Outzen tilføjer:

- Vi er klar til at gøre alt for at hjælpe Carina i den svære stund.

Den Aston Martin Vantage V8, Allan Simonsen forulykkede i, og som var favorit til at vinde GT-klassen ved Le Mans, har i øvrigt forbindelse til Sydfyn. Den er nemlig ejet af milliardæren Jan Struve, der blev rig, da han solgte sin halvpart i Svendborg Brakes. Struve bor i dag i Luzern i Schweiz.

Danmarks Radios P3 har valgt at droppe den planlagte, direkte transmission fra Le Mans, natten til søndag, på baggrund af det tragiske dødsfald.

Læs mere i Sport Fyn, søndag

Ring om afdød racerkørers kæreste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce