Cirkustelt er styrtet sammen under forestilling

Et firmaarrangement med en cirkusforestilling i Kalundborg endte fredag eftermiddag galt, da cirkusteltet styrtede sammen midt under forestillingen.
Foto: Martin Lehmann/POLFOTO

Cirkustelt er styrtet sammen under forestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte personer er kommet til skade. En person er i kritisk tilstand blevet fløjet til Rigshospitalet.

Et firmaarrangement med cirkusforestilling i Kalundborg endte fredag eftermiddag galt, da cirkusteltet styrtede sammen midt under forestillingen.

- Otte personer er kommet til skade, fortæller pressetalsmand Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

- De syv er bragt til sygehusene i Holbæk og Slagelse, mens den sidstes tilstand er så kritisk, at vedkommende er fløjet til Rigshospitalet, fortsætter han.

Det var et festivaltelt fra Cirkus Arena, der styrtede sammen, da vinden fik fat i det.

Turnéchef i Cirkus Arena Klaus Jochumsen oplyser, at det var et par kraftige vindstød, der trak pælene i den ene side af teltet op af jorden.

Teltet var lejet ud til en firmafest i energivirksomheden Seas NVE, hvor omkring 500 gæster, der især var pensionister, spiste og overværede en cirkusforestilling. Men midt under nummeret med elefanterne, blæste den ene del af teltet omkuld.

Politiet slog storalarm og sendte alt disponibelt mandskab til Kalundborg, da meldingen om ulykken kom omkring klokken 15.

- De gæster, der kunne nå det, løb ud, men de er selvfølgelig dybt bekymrede for deres pårørende, der ikke nåede ud, fortsætter han.

Politiet har nu samlet gæsterne sammen ved siden af teltet.

- Det gør vi dels for at sikre at alle er til stede, dels for at tilbyde psykologhjælp, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- Desuden har vi tilkaldt Arbejdstilsynet og politiets teknikere, der skal undersøge, hvordan ulykke kunne ske, fortsætter han.

Teltet, der faldt sammen, er et festivaltelt, som Cirkus Arena lejer ud til forskellige arrangementer. Det store cirkustelt står i øjeblikket på Dyrskuepladsen i Odense.

Cirkustelt er styrtet sammen under forestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce