Tredje gang: Kunstfestival på krykker

Den slanke, sorte kvindeskulptur, der står ved rådhuste og peger elegant op på det sorte tag, havde fristet en øjensynligt piberygende borger til at give hende et armbånd på, lavet af piberensere. Michael Grønlund syntes imidlertid ikke, at det pyntede, så han pillede det af.
Foto: Kim Rune

Tredje gang: Kunstfestival på krykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 29. juni blændes der op for Kertemindes tredje Internationale Art festival

Kerteminde: Forberedelserne til Kertemindes tredje internationale Art festival er i fuld gang.

Bag festivalen står det utrættelige ægtepar Bente og Michael Grønlund, der allerede har mere end rigeligt at se til, og får endnu mere travlt i festivaldagene.

Det er derfor et udslag af ualmindelig dårlig timing, at Bente Grønlund netop har fået en knæoperation, der betyder, at hun er på krykker eller i kørestol de næste fire-seks uger.

- Min læge troede bare, at det skulle være en lille kikkertoperation, men da de først fik kikkerten ind, viste det sig, at det blev en lidt større operation, så nu e jeg på krykker eller i kørestol de næste fire-seks uger, fortæller Bente Grønlund, som dog klør på med fuld energi alligevel.

Festivalen, der er vokset med rekordfart siden den spæde start for tre år siden, byder i år på 100 udstillende kunstnere samt endnu en silo-udsmykning, denne gang af højsiloen, en træbarak med en købstads-jubilæumsudstilling på havnen, kunstfilm i kino, foredrag, croquistegning og en hel masse andet.

- Vi har hørt, at det efterhånden er ved at være svært at få en overnatning i festivalperioden, fordi flere og flere gæster udefra syntes, at der er så meget at se på, at de ikke kan nå det på en dag. Det er dejligt at høre, siger Bente Grønlund.

Tredje gang: Kunstfestival på krykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce