Otterup tabte bundgyser i næstsidste minut


Otterup tabte bundgyser i næstsidste minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kjellerup holdt liv i håbet om overlevelse med hjemmesejr på 2-1, mens Otterup fortsat er truet af nedrykning inden sidste runde i 2. division

Fodbold: Otterup tabte for anden kamp i træk, da det søndag eftermiddag blev til et nederlag på 2-1 ude mod Kjellerup i bundkampen mellem nummer næstsidst og tredjesidst.

Kjellerups sejrsmål faldt først i det 89. minut, da Morten Krogh tæt foran mål fik skubbet et indlæg i nettet til et forløsende jubelbrøl fra hovedparten af de 319 tilskuere på Bjergets Idrætsanlæg i den midtjyske by.

Inden da havde Christopher Mannie i det 20. minut bragt Kjellerup foran 1-0. Lukas Harder udlignede for Otterup på et langskud syv minutter efter pausen.

Kjellerup lagde et tungt pres på Otterup i den sidste halve time og kom frem til flere store chancer. Men Otterup havde også muligheder for at afgøre kampen. Blandt andet havde Daniel Jensen et drøn på underkanten af overliggeren 10 minutter før tid.

Med sejren har Kjellerup fortsat mulighed for at redde sig fri af nedrykning. Kjellerup er dog fortsat næstsidst, men har nu kun ét point op til Otterup, der er tredjesidst. Otterup har to point op til FC Sydvest, der tabte 3-2 til Marienlyst, og Otterup har tre point op til Ringkøbing, der slog Skovbakken 2-1. Sydvest møder hjemme Ringkøbing i sidste runde, mens Otterup spiller hjemme på BSV på søndag den 23. juni. Kjellerup spiller i sidste runde ude mod Skanderborg.

Læs reportage fra Otterups kamp i Kjellerup i Sport Fyn mandag i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis.

Otterup tabte bundgyser i næstsidste minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce