Nu kan du låne Beyoncés yndlingskjoler

Popdronningen Beyonce skuffer aldrig, hvad stil, kjoler og andre outfits angår. Nu kan du gøre hende kunsten efter
Foto: AP/Polfoto

Nu kan du låne Beyoncés yndlingskjoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangerinden Beyoncé afslører nu sine yndlingskjoler, og dem har alle mulighed for at låne til en billig penge.

Du kan nok ikke nå det, til hun går på scenen i Forum i København på mandag, men hvordan ville du have det med for fremtiden at blive stylet af selveste Beyoncé?

Traditionelt set er den koncertaktuelle popsangerinde jo ikke bange for at skrue sig ned i opsigtvækkende designs både på scenen og i hverdagen, og det har alle fans nu mulighed for at efterligne ved at leje nogle af Beyoncés favoritkjoler.

Er du forvirret? Forklaring følger:

Popsensationen har nemlig i samarbejde med den amerikanske webshop og mode-udlejningsside "Rent the Runway" for første gang delt ud af sin styling-viden og håndplukket sine yndlings designerkjoler med dertilhørende accessories til udlån på websitet.

Konceptet er, at de dyre kjoler udlejes til en brøkdel af, hvad de koster at købe i den virkelige verden, men så har man altså desværre heller ikke lov til at beholde dem. De skal sendes retur efter brug. De dyre kjoler udlånes til mellem cirka 300 og 1500 kroner.

Beyoncé har indgået et samarbejde med "Rent the Runway", så hun kan tilbyde sine fans "den ultimative Dronning B-oplevelse", skriver de nye samarbejdspartnere i en fælles pressemeddelelse ifølge Billboard.com.

Sektionen på siden, hvor man kan ose rundt i Beyoncés yndlings-outfits har fået navnet "Beyoncé Boutique", og den inkluderer buksedragter, glitrende festkjoler, mønstrede miniskørter, blondekjoler og smykker.

- At få kvinder til at føle sig trygge og smukke er noget, jeg altid har været passioneret omkring. Derfor var det dejligt at kunne forene min entusiasme med udlejningssiden, siger Beyonce.

- Det er mere end bare det at få adgang til smukt tøj. Det handler om at få kvinder til at se bedst ud og få dem til at føle sig bedst muligt tilpas, fortsætter den verdenskendte sangerinde.

Nu kan du låne Beyoncés yndlingskjoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce