Manøvrekørsel med campingvogn

Nysgerrige er velkomne til at kigge på - blot de følger reglen: Ingen kommentarer, før du selv har prøvet ...
Foto: Privatfoto

Manøvrekørsel med campingvogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15 familier samles for at lære, hvordan man kommer sikkert rundt med vognen.

Det handler om manøvrekørsel, når DCU’s Kreds 3 mødes i denne weekend til stævne i Odense. Det fortæller bestyrelsens formand Greif Andreasen.

- Vi er mødtes torsdag aften, og fredag er det gået løs på Svendborgvej, hvor vi har stablet kegler op. Det handler om forskellige discipliner inden for kørsel med en campingvogn, siger han.

Blandt øvelserne er slalom mellem keglerne, der bliver sat op med en afstand, der nok skal give udfordringer.

- Mange er ikke klar over, hvor meget bagenden på en campingvogn egentlig svinger ud, men det får de mulighed for at prøve nu, siger formanden, og fortsætter:

- Så rammer man en tagrende, et træ eller et stakit, og når hjørnet bliver ødelagt, går det jo både ud over bagenden og siden, så det kan blive rigtig dyrt, siger han.

Manøvrekørslen foregår i eget tempo, og der er erfarne instruktører på pladsen. Foruden slalomkørsel mellem keglerne er der øvelser i at bakke, vende og parallelparkere. Når vogntoget skal parkeres, handler det om at klemme hele herligheden ind mellem to biler, der holder med en afstand på 16 meter.

Manøvrekørslen foregår hos Bravida, Svendborgvej 226, Odense S, som har stillet parkeringsareal til rådighed. Der blev kørt i går, og øvelserne fortsætter i dag lørdag fra klokken 9.30.

- Og nysgerrige er velkomne til at kigge forbi, men vi har en regel om, at man ikke må komme med kommentarer, før man selv har prøvet, siger Greif Andreasen, der opfordrer interesserede til at kigge forbi.

Deltagerne medbringer selv bil og spejle, mens Tarup Campingcenter stiller en vogn til rådighed.

Manøvrekørsel med campingvogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce