Pas på: Listetyv er på spil

En listetyv snuste rundt på flere fynske adresser i dag.
Foto: Michael Bager

Pas på: Listetyv er på spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere steder på Fyn blev beboere overrasket af en mulig listetyv. Luk vinduer og døre, lyder politiets råd.

I det varme forårsvejr er det fristende at lade døre og vinduer stå åbne for at lukke varmen ind, men listetyve kan benytte anledningen til at snige sig indenfor.

Ifølge vagtchef ved Fyns Politi, Lars Thede, har der onsdag været fire episoder i henholdsvis Haarby, Assens og Middelfart, hvor beboere er blevet overrasket af en ubuden gæst.

Den første episode fandt sted klokken 12, hvor en mand sneg sig ind på et plejecenter. Her skulle han angiveligt have spurgt efter arbejde. Ifølge politiet er han udlænding, muligvis roma, og taler tysk eller gebrokkent dansk.

Den beskrivelse passer også på en mand, der lige efter klokken 13 var forbi Kildevej i Haarby. Her sneg han sig ind i et hus og var i færd med at kigge i skufferne, da han blev overrasket af husets beboer. Derefter forsvandt han fra stedet.

Klokken 13.50 var det en beboer på vejen Korsvang i Assens, der fik uventet besøg. Den formodede listetyv var kommet ind ad hoveddøren, men forsvandt, da han opdagede, at der var nogen hjemme.

Klokken 16.15 var den person, som politiet altså tror er den samme mand, der luskede rundt på de øvrige adresser, på spil på Odensevej i Middelfart. Også her gik han ind ad en uløst dør.

Der er ingen forlydender om, at den ubudne gæst har fået nogle tyvekoster med sig, men vagtchef Lars Thede anbefaler altså, at man passer på med at lade døre og vinduer stå åbne.

Pas på: Listetyv er på spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce