Sure forældre laver skolehappening mod lærerlockout


Sure forældre laver skolehappening mod lærerlockout

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør-mor har taget initiativ til protest mod konflikten. Forældrene kræver undervisning til deres børn.

Forældre har fået nok af lockouten, og at deres børn ikke kan komme i skole.

Da der ikke er nogen tegn på, at KL og lærerne er ved at blive enige om en aftale, vil forældrene tage sagen i egen hånd, skriver Helsingør Dagblad.

- Vi vil ikke længere acceptere, at vores børn ikke kan komme i skole, og derfor vælger vi at bryde lockoutens spilleregler - og simpelthen følge vores børn i skole på mandag, som vi plejede at gøre, siger initiativtager Sisse Krøll Willemoes.

Hun er mor til Asta i 2. klasse på Gilbjergskolen i Gilleleje og sidder til daglig i kontorfællesskabet Stationen, der har til huse i Grønnehave stationsbygning i Helsingør.

Mandag aften dannede hun Facebook-gruppen "Lockouten slutter på mandag". Tirsdag aften havde den 690 medlemmer. Hun har været i flere medier og fået kontakt til flere skolebestyrelser.

- Vi vil gerne lægge massivt pres på alle tre parter i konflikten. Målet er, at lockouten slutter inden mandag. Hvis den ikke er slut, afleverer vi vores børn på skolerne.

- Forældre til mindre børn vil nok vælge at blive på skolen. Det er en happening, men samtidig et markant signal. Vi kan ikke længere sidde stiltiende og acceptere, at vores børn ikke får undervisning, siger Sisse Krøll Willemoes.

Hun har taget initiativet, fordi hun mener, at lockouten har varet længe nok og er begyndt at gå ud over børnene.

- Vi har undervisningspligt i Danmark. Statsministeren siger, at vi skal have den bedst uddannede generation i historien. Det er svært, når de ikke får undervisning.

- Vi forældre er ikke kompetente nok til at give dem den undervisning, de har brug for. Desuden kan man se, at børnene savner deres hverdag. Tiden er inde. Det er forældrene, der kan slutte den her konflikt, siger hun.

Sure forældre laver skolehappening mod lærerlockout

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce