Raser over antennelaug: Skal selv melde uønsket filmpakke fra

Hvis du ikke har lyst til at få filmpakken hos Glentevejs Antennelaug, skal du selv melde den fra.
Foto: Colourbox

Raser over antennelaug: Skal selv melde uønsket filmpakke fra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glentevejs Antennelaug vil have, at deres medlemmer selv melder den nye filmpakke fra, selv om de ikke selv har meldt den til. Den ordning vækker vrede hos nogle af medlemmerne.

- Jeg synes, det er noget svineri. Specielt når det er en forening. Bestyrelsen er valgt til at varetage medlemmernes interesser.

Så kontant lyder meldingen fra Søren Kurgan Jacobsen, som er medlem af Glentevejs Antennelaugs. Han er utilfreds med, at antennelauget vil have, at man framelder den nye filmpakke i stedet for at melde den til.

- Alle de ting man får hældt ned i halsen, hvor man så skal afmelde det i stedet for at tilmelde det. Det tænder alarmlampen hos mig, siger Søren Kurgan Jacobsen og mener, at det er en måde at narre folk på. Han fortsætter.

- Jeg opdagede det på mit tv ved et tilfælde, da det kørte på infokanalen. Det har tilsyneladende også stået i et medlemsblad, men det har jeg ikke set.

Han kontaktede efterfølgende Glentevejs Antennelaug, som henviste til, at de på deres hjemmeside gør det klart, at de følger loven. Men selv om antennelauget ikke bryder loven, så mener Søren Kugan Jacobsen, at det godt kunne have foregået på en anden måde.

- Jeg synes, at man skulle give et tilbud: "Hvis I er interesseret i det her, så kan I tilmelde jer. Og hvis man tilmelder sig, så kan man sige, at man skal afmelde sig. Det ville være fair. Det er sådan Netflix og andre af den slags fungerer.

Vi har fået det billigere

Det er ikke kun Søren Kugan Jacobsen, som er utilfreds. På hans Facebookside bliver han støttet af flere andre, og over 50 har delt hans opslag. Men selv om der er utilfredshed med den måde, det er foregået på, så er formand for Glentevejs Antennelaug, Søren Skaarup, tilfreds med ordningen, fordi det betyder, at pakken er blevet billigere for medlemmerne.

- Vi fik pakken billigere. Den kostede ellers 179 kroner, men vi får den til 99 kroner, og så fik vi to måneder gratis, fortæller han og forklarer, at det er Viasat, som vil give dem en billigere pris. De stiller dog det krav, at antennelaugets medlemmer selv skal melde filmpakken fra, hvis de ikke ønsker filmkanalerne.

Indtil videre har medlemmerne kunne se, at filmpakken var blevet tilføjet deres Fuldpakke eller Sportpakke i et medlemsblad, på internettet og på en infokanal. Men ifølge formanden er der mere information på vej.

- Der bliver sendt et brev den 1. maj til hver og enkelt, at hvis de ikke er interesseret, så skal de lige give besked. De har indtil den 1. juni, men vi beder dem om at gøre det inden den 15. maj, siger Søren Skaarup og fortsætter.

- Hvis man synes, at filmpakken er fuldstændig åndssvag, og man ikke er interesseret, så har man kun besværet. Men de der er interesseret i det, de får en billigere pakke fremover. De andre har også fået to måneders gratis filmkanal mod at have den ulejlighed at tage telefonen eller sende en mail.

Raser over antennelaug: Skal selv melde uønsket filmpakke fra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce