Kender du den om professoren og komikeren?

Komikeren Carsten Bang er ikke bare hyret som vært på ”20 spørgsmål til professoren”, men har også været med til at udvikle konceptet for quizshowet.
Foto: Carsten Bundgaard

Kender du den om professoren og komikeren?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carsten Bang i 20 spørgsmål til professoren på SDU.

For de fleste hører standup og forskning til i hver sin verdensdel. Men ikke for Syddansk Universitet under Forskningens Døgn, der begynder den anden maj.

Her skyder komiker Carsten Bang videnskabs-festivalen i gang med quizzen ”20 spørgsmål til professoren”.

Quizzen er en blanding af comedy og forskningsformidling og foregår på spillestedet Magasinet i Odense.

Carsten Bang er aftenens quizmaster og overfor ham på scenen står hele seks skarpe hjerner fra Syddansk Universitet. Det er professorer og lektorer, der i to hold dyster om, hvem der kan svare på flest af quizmasterens skæve og underfundige spørgsmål, der især kredser om, hvad der foregår i laboratorierne på Syddansk Universitet.

Svendborg-komikeren vil dog ikke ud med, hvad han kan finde på at spørge professorerne om:

- Jeg vil ikke afsløre mine spørgsmål her, men målet er at publikum får en sjov og underholdende aften samtidig med, at de bliver klogere på noget af den spændende forskning, der foregår på Fyn. Det er forskningsformidling med et glimt i øjet, siger Carsten Bang.

De seks kloge hoveder, der skal forsøge at svare på spørgsmålene, er koldkrigsforsker Thomas Wegener Friis, jura-lektor Kristina Siig, marketingsprofessor Søren Askegaard, professor i regional sundhedsforskning Kirsten Ohm Kyvik, ingeniør Anders Stengaard og kemiker Kaare Lund Rasmussen.

Forestillingen er gratis, og billetter er allerede revet væk.

Kender du den om professoren og komikeren?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce