Gilbert: 700 meter bakkesprint vil afgøre klassiker


Gilbert: 700 meter bakkesprint vil afgøre klassiker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensmesteren Philippe Gilbert tror, at Liege-Bastogne-Liege bliver afgjort på en stigning kort før mål.

Philippe Gilbert forventer en taktisk affære, når verdens bedste cykelryttere søndag bliver sendt ud på de belgiske landeveje i Liege-Bastogne-Liege.

Verdensmesteren mener, at arrangørernes ændringer af "finalen" betyder, at flere ryttere kommer til at kæmpe med om sejren efter 256 kilometer.

- Vi har en ny finale, og jeg tror, at det bliver mere taktisk end tidligere. Det kommer til at ændre løbet, men jeg kan ikke forudsige nøjagtigt, hvordan det bliver, siger Gilbert ifølge cyclingnews.com om afslutningen i den belgiske cykelklassiker.

Arrangørerne har i år fjernet stigningen Roche aux Foucons på grund af vejarbejde, og det er netop denne stigning, der de seneste år været med til at afgøre løbet.

I stedet skal rytterne passere en mindre stigning 17 kilometer før mål, inden det igen går opad Saint-Nicolas kort før målstregen.

- Jeg forestiller mig, at der er flere ryttere, der vil sidde med på stigningen opad Saint-Nicolas, og det vil også blive mere taktisk. Det bliver af afgørende betydning, hvor stort et antal ryttere, man har med, siger Gilbert.

- Man kan forestille sig alt, men i sidste ende er det rytterne, der skal skabe løbet. Vi vil have et mere samlet løb, men Saint-Nicolas er lige nøjagtig lang og stejl nok til, at man kan gøre forskellen dér.

- Toppen er placeret fem kilometer før målstregen, og det gør det muligt for mig at kæmpe med om sejren.

- Jeg ser et scenario for mig, hvor en gruppe på 40 ryttere er samlet på Saint-Nicolas, og dér vil det ende med en sprint over 700 meter, siger verdensmesteren.

BMC-stjernen har endnu ikke vundet et løb iført den regnbuestribede verdensmestertrøje, som han vandt i september sidste år i Holland.

Gilbert: 700 meter bakkesprint vil afgøre klassiker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce