Fyret Silkeborg-spiller færdig i Spillerforeningen

Christopher Poulsen - dyr låneansøgning.
Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO

Fyret Silkeborg-spiller færdig i Spillerforeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christopher Poulsen er trådt ud af Spillerforeningens bestyrelse efter sin fyring fra Silkeborg IF.

Tirsdag blev forsvarsspilleren Christopher Poulsen fyret i Silkeborg IF, og onsdag er han så trådt ud af bestyrelsen i Spillerforeningen.

Det har indtil videre været prisen for at forfalske Silkeborgs økonomidirektør, Claus Christensens, underskrift for at opnå et nyt banklån på grund af en fejlslagen investering i vindmøller.

Spillerforeningen har udsendt en pressemeddelelse om Poulsens udtræden, men ikke i øvrigt kommenteret årsagen.

Midtjyllands avis bringer onsdag et længere interview med den nu fyrede Silkeborg-spiller, hvori han fortæller om sin investering i vindmøller og det, at han følte sig så presset, at han forfalskede en underskrift.

Christopher Poulsen, som har spillet regelmæssigt for superligaklubben, blev afskediget omgående, da banken henvendte sig til klubben for at høre nærmere om lånet, og forfalskningen blev opdaget.

- Med regningen på 100.000 euro knækkede filmen for mig, selv om det ikke kun var mig, der skulle betale det.

- Jeg kunne ikke magte det, så derfor prøvede jeg at låne nogle penge, og så skrev jeg under både for mig selv og klubben. Men jeg prøvede at få det stoppet igen, siger Poulsen til avisen.

Christopher Poulsen investerede i et vindmølleselskab, som blev ramt af, at flere af de andre investorer ikke kunne betale.

Derfor endte han med at sidde som direktør for et selskab, der havde brug for ekstra kapital, og det førte ham altså ud i bedrageri.

Christopher Poulsen har spillet i Silkeborg siden 2010, ligesom han også var i klubben fra 2002 til 2005. Han har tidligere optrådt for FC Midtjylland og Viborg.

Fyret Silkeborg-spiller færdig i Spillerforeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce