DHF-leder: Aftalt spil er hypotetisk

Søndagen bliver ikke for folk med svage nerver, når cheftræner Jakob Larsen og hans trup spiller den sidste kamp i nedrykningsspillets pulje 2. Der er en ligabillet på spil både i Odense og Skive.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

DHF-leder: Aftalt spil er hypotetisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men håndboldforbundet er opmærksom på, at uafgjort i opgøret mellem Skive og Aalborg DH vil passe begge hold rigtig godt - og blive nedtur for HC Odense.

Sidste runde i Pulje 2 i nedrykningsspillet fra ligaen på søndag bliver helt speciel.

HC Odense kan efter en frygtelig start i puljen sikre sig en direkte ligabillet til næste sæson ved at slå Silkeborg-Voel KFUM fra 1. division i idrætshallen samtidig med, at der bliver en vinder i opgøret mellem Skive og Aalborg. Hvis det derimod bliver uafgjort i Skive, redder begge hold sig en direkte ligabillet, og HC Odense skal ud i en ekstra runde om den sidste ligaplads.

- En aftale om uafgjort mellem to hold i håndbold vil være meget vanskelig - og risikofyldt - at gennemføre og vil nødvendigvis i givet fald omfatte alle eller i hvert fald hovedparten af spillerne. Jeg tror fuldt og fast på, at der er tale om en helt hypotetisk situation. Også fordi der for øjeblikket er så markant fokus på matchfixing, siger Frank Smith, leder af turneringsafdelingen i Dansk Håndbold Forbund (DHF) til Sport Fyn.

Der er dog både en DHF-observatør - klar over den specielle situation - samt video på plads i hallen i Skive for at overvåge, at alt går sportsligt korrekt til.

Læs hele historien i Sport Fyn, fredag

DHF-leder: Aftalt spil er hypotetisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce