Det bliver den ægte vare i skikkelse af en vestjysk musiker, der tager over, hvor Abba-kopierne slap ved fredagens Bamok-koncert i Båring.

Båring Asperup Musik Og Kulturforening præsenterer til 4. oktober en akustisk koncert med Johnny Madsen. Med på scenen har Johnny Madsen sin tro væbner Knud Møller på guitar og trommeslageren Henrik From.

Johnny Madsens akustiske trio-koncerter er kendt for at være den bedste måde at komme helt ind på livet af den vestjyske poet og hans skæve musikalske fortællinger akkompagneret af Knud Møllers sprøde, swingende blues-guitar.

Med efterårets koncert skifter Bamok således musikalsk spor efter forårskoncerten forleden. Her stod menuen på Arba Revival Band, der kopierede de svenske orginaler foran en udsolgt multisal med omkring 350 publikummer.

Endnu er kassen ikke gjort op efter kopikoncerten, men arrangørerne oplyser, at der er udsigt til et pænt plus på bundlinjen.

Billetsalget til efterårets akustiske møde med Johnny Madsen indledes 15 aug. Medlemmer af Bamok får forkøbsret de første tre dage derefter.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet