Lørdag d. 23 marts gik det løs i Nordfyns Hallen ved Bogense Gymnastikforenings årlige opvisning.

Foran et stort og medlevende publikum, og i discolysets skær, fik ca. 175 af foreningens medlemmer vist vinterens mange og veltrænede øvelser.

-Vi har nogle meget store børnehold med op mod 30 gymnaster, glædede gymnastikformand Lene Schmidt Christiansen sig.

Spilopperne åbnede og så var linjen lagt for en charmerende opvisning, som havde det nye hold, Zumba for Teens, som gennemgående figurer. De friske piger med instruktør Jeanette Haugaard som indpisker, havde publikum i deres hule hånd - også da de bød op til fælles Zumba-dans, ligesom de dygtige Knaldperler imponerede med flotte gulvøvelser og kraftfulde springserier.

Også Mix-Motion 35+ fik danset og arbejdet sig igennem en varieret opvisning, hvor hele kroppen fik smurt leddene. Bl.a. med en frisk gang Kaptajn Jespersen-inspireret stavgymnastik iblandet. Det hele sluttede med de dygtige gymnaster fra Nordfyns Juniorhold.

-Her har vi haft fem piger med, fortalte den travle formand, som har haft ca. 30 instruktører og hjælpere i gang vinteren over.

Gymnastikken trives i Bogense, men nu er der pause inde i hallen. Løberne fortsætter dog udenfor frem mod bl.a. Bogenseløbet og nogle tager med DGI’s gymnastikhold til Landsstævne i Esbjerg.

-Og så er vi ellers klar til september igen, sluttede Lene Schmidt Christiansen.