Fynsk fodboldspiller alvorligt syg

Brian Fakkenor har i to år været syg af borrelia. Han får nu behandlinger i Tyskland.
Foto: Michael Lybker

Fynsk fodboldspiller alvorligt syg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brian Fakkenor er, ifølge sin familie, blevet hårdt ramt af sygdommen borrelia. Hans storesøster har nu startet en indsamling, så han kan fortsætte sine behandlinger i Tyskland.

Den 37-årige tidligere fodboldspiller Brian Fakkenor er blevet ramt af en alvorlig sygdom, der gør ham ude af stand til at spise og gå selv.

Spilleren, der blandt andet har været anfører i FC Fredericia og træner i Kværndrup Boldklub, bliver i 2011 bidt af en skovflåt. Men lægerne i Danmark giver ham diagnosen ALS, der senere viser sig at være forkert, mener hans storesøster ifølge Caremaker.dk.

Brian Fakkenor tror ikke selv på diagnosen og bliver derfor undersøgt på Nordic Clinic i København. Her konstaterer man, at han har borrelia i meget svær grad.

"Han er nu så syg at han ingen kræfter/muskler har i sine hænder/arme og lår. Han har svært ved at spise og gå selv. Hans kone er blevet hans personlige hjælper..." skriver hans søster på hjemmesiden.

Lægerne i det offentlige system fastholder dog diagnosen ALS, så Brian Fakkenor er nødt til at få behanding i Tyskland. Han har indtil videre brugt 200.000 på behandlingen i Tyskland, og den ser ud til at hjælpe ham. Men da han ikke har flere penge, har hans søster startet en indsamling.

"Hjælp os med at få Brian rask igen sådan at hans 2 små børn på 4 og 6 år kan få deres få igen", skriver hun.

Læs mere om indsamlingen her.

Fynsk fodboldspiller alvorligt syg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce