Kæmpe flammer har opslugt en boligblok i Kansas City efter en bilulykke. Flere personer er alvorligt sårede.

Mindst 14 mennesker er kvæstet efter en voldsom eksplosion i det mondæne shopping-distrikt Country Club Plaza i Kansas City. To meldes i livsfare ifølge TV-stationen CNN, mens tre andre er i kritisk tilstand. Derudover savnes tre efter eksplosionen.

Flere ofre er sendt til St. Lukes Hospital, der ligger i nærheden af pladsen. Lægerne siger, at et af ofrene har fået forbrændinger på 40 procent af sin krop. Et andet offer har kraftige forbrændinger i ansigtet.

De lokale myndigheder har nedjusteret antallet af sårede, efter at der er skabt mere overblik over situationen. De første meldinger lød på 18 sårede, hvoraf syv var i livsfare.

Eksplosionen skete tirsdag aften lokal tid, da en bil ramte en gasledning foran en restaurant i området omkring Country Club Plaza i Kansas City. Det udløste en kraftig eksplosion, der satte gang i en større brand.

Restauranten og en hel boligblok blev opslugt af ilden, og store flammer og sorte røgskyer steg til vejrs fra ulykkesstedet, skriver nyhedsbureauet AP.

Flere brandstationer i området sendte slukningskøretøjer af sted for at hjælpe med at tøjle flammehavet, og mindst 12 ambulancer befinder sig på stedet. Ifølge CNN kæmper 100 brandmænd med at få slukket den kraftige ild.

Myndighederne har efter eksplosionen afspærret området omkring pladsen.