EM i Odense fylder busser og hoteller


EM i Odense fylder busser og hoteller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der bliver pres på når 550 skytter kommer til EM i luftpistol og luftriffel

Om 14 dage indstiller 550 europæiske topskytter sigtekornet på Odense. EM i Luftpistol og Luftriffel 2013 skydes i gang d. 26. februar, og det er noget, der kan mærkes både på de fynske hoteller og hos dem, der skal flytte rundt med de mange deltagere og deres følge.

Når deltagerne ved EM i Luftpistol og Luftriffel i slutningen af denne måned skal have tag over hovedet betyder det masser af omsætning for den fynske hotelbranche. Ikke mindre end 3800 overnatninger genereres i forbindelse med den store event, som Dansk Skytte Union arrangerer i samarbejde med Udvikling Fyn og Sport Event Denmark.

Alle tre Milling-hoteller i Odense C får fyldt garderoberne med rifler, pistoler og de voldsomt tunge outfits, som riffelskytterne ifører sig, når de skal i aktion.

- Vi er rigtig glade for en event som EM i Luftpistol og Luftriffel. Det betyder, at vi har fuldt booket på alle tre hoteller i en periode, hvor der ellers ikke er så høj belægning på grund af vinterferie, siger Cecilie Jung-Jensen, der er receptionschef på Hotel Plaza i Odense.

- Vi har måttet se os godt omkring for at skaffe kapacitet nok til dette EM. Deltagerantallet er meget højt og faktisk også højere, end det plejer at være ved sådanne mesterskaber. Vi har bl.a. indlogeret EM-deltagere på Næsbylund Kro, som normalt ligger udenfor den acceptable radius fra afviklingen af de sportslige konkurrencer i Odense Congress Center,” siger Morten Karlsen, projektleder hos Udvikling Fyn.

Bookingen af hoteller uden for byen betyder, at behovet for en effektiv transportløsning øges, og det medfører yderligere potentiale for vækst i det fynske erhvervsliv.

- Vi glæder os meget til at være en del af denne event,” siger direktør hos Bergholdt.dk, John Bergholdt.

Selskabet skal både stå for transporten mellem hotellerne og konkurrencerne og transporten til og fra Kastrup Lufthavn.

EM i Odense fylder busser og hoteller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce