Stine Nielsen blev nummer to ved international turnering i Tyskland.

Særslev: Stine Nielsen fra Særslev Skytteforening har fået en god optakt til EM, der holdes i Odense om en måned.

I weekenden endte Stine Nielsen nemlig på en andenplads ved den internationale turnering IWK i München i Tyskland.

- Jeg er en tilfreds skytte, der nu er på vej hjem til Danmark, hvor den står på træning mod EM, udtaler Stine Nielsen i en pressemeddelelse.

Stine Nielsen sluttede med 206,8 point lige i halen af Ivana Maksimovic fra Serbien, der endte med 207,4 point. På tredjepladsen med 185,5 point sluttede Xiang Wei Ser fra Singapore.

Når Dansk Skytte Union holder EM i luftpistol og luftriffel i Odense fra 25. debruar til 3. marts, bliver det den største internationale begivenhed for skydesporten på dansk jord. Mesterskabet bliver holdt i Odense Congress Center.

  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.