ABBAs musikalske klassikere fra 70’erne har stadig stor tiltrækningskraft.

Blot én uge efter at musikforeningen Bamok frigav billetterne til forårets koncert med ARBA Revival Band, er der nu totalt udsolgt.

Det oplyser Bamoks billetansvarlige Knud Bentholm efter en hektisk uge, hvor billetter i hundredevis er ekspederet til musikglade publikummer:

Selv om vi har en god tradition for at fylde salen til vores koncerter, så slår lyn-salget af billetter til Arba Revival Band alle rekorder. Aldrig før har vi solgt billetterne så hurtigt, siger Knud Bentholm.

Koncerten finder sted i Multisalen ved Båring Skole fredag den 5. april, og Knud Bentholm fortæller, at der er et spinkelt håb for Abba-interesserede, som ikke nåede at sikre sig en billet i tide. Bamok har oprettet en venteliste, og foreningen opfordrer interesserede til at henvende sig via www.bamok.dk.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet