Hun hjælper andre i gang med at løbe

Jeanette Iskov kom i gang med at løbe for to år siden. Nu skal hun de næste mange mandage hjælpe nye deltagere i Løb med Avisen i gang med motivation og gode råd.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Hun hjælper andre i gang med at løbe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50-årige Jeanette Iskov begyndte for to år siden som nybegynder i Løb med Avisen. Nu giver hun råd og tips videre til nye deltagere i niende udgave af Løb med Avisen

Odense: For to år siden var hun absolut nybegynder inden for løb.

Hun havde godt nok i mange år danset line dance, men løbet havde hun aldrig. Så meldte hun sig til Løb med Avisen i 2011, kæmpede sig gennem træning efter træning, smed 12 kilo under et højskoleophold, og så kom hun for alvor i gang med løberiet.

Nu er hun med i den niende udgave af Løb med Avisen, men ikke som nybegynder, men som hjælper til at få andre i gang.

Løb med Avisen er nemlig et tilbud til især nybegyndere og let øvede løbere om fælles ugentlig træning, arrangeret af Eventyrløbet, H.C. Andersen Marathon og Fyens Stiftstidende i samarbejde med løbeklubberne Fjordager IF, Odense Gymnastik Forening og Næsby Motion.

Mandag aften var der informationsmøde i aulaen på Hunderupskolen på Solfaldsvej for de foreløbigt godt 400 interesserede, som på forhånd har meldt sig til Løb med Avisen.

For 100 kroner får man 19 mandage med træning fra Hunderupskolen i forskellige tempogrupper, en gratis refleksvest, ID-armbånd, æble efter hver træningsaften, magasinet Danmark i Løb, og flere foredrag hen over foråret, indtil der sluttes af med en grillfest den sidste mandag i maj.

Tilmelding kan stadig ske på www.hcamarathon.dk.

Læs mere om Jeanette Iskov i Fyens Stiftstidende tirsdag.

Hun hjælper andre i gang med at løbe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce