Billetsalget til Bamoks forårskoncert med Arba Revival Band har fået en forrygende start. Fire dage efter at billetsalget startede, er de første 100 billetter solgt, oplyser Bamoks billetansvarlige Knud Bentholm.

- Noget tyder på, at vi igen har ramt plet med en koncert, der bliver udsolgt, siger han med henvisning til Bamoks forrige koncert. Det var i oktober, hvor Big Fat Snake indtog Båring.

Her måtte musikforeningen melde alt udsolgt, længe inden det populære band spillede for en tætpakket mulitisal med flere end 400 glade publikummer.

Bamok forventer, at den gode stemning gentager sig, når musikforeningen 5. april præsenterer Arba Revival Band på Båring Skole.

Det danske kopiband har kaster deres kærlighed over de svenske forbilleder, som i 70’erne gjorde ABBA til en svensk verdenssucces med hits som ”Mamma Mia”, ”Waterloo”, ”Ring Ring” og ”Thank You for the Music”.

Perlerækken af klassikere og det karakteristiske Abba-look bliver genoplivet, når de fire frontfigurer i Arba Revival Band går på scenen med det tre mand store backing-orkester.

Revivalbandet har spillet sammen snart 24 år og er et af Danmarks ældste kopibands. Sammen har de turneret i både Danmark, Grønland og Tyskland. Og det langtidsholdbare varemærke er ifølge bandet forankret i respekt for den gode musik og det professionelle sceneshow.

Arba Revival Band spiller i Båring fredag den 5. april klokken 20.30.

Billetter til 175 kroner kan købes i DaligBrugsen i Asperup og på www.bamok.dk.

Medlemmer af Bamok kan købe billetter til 150 kroner.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet