Der er lagt op til fest og fællessang, når musikforeningen Bamok første fredag i april præsenterer Arba Revival Band i Multisalen ved Båring Skole.

Det danske kopiband har kaster deres kærlighed over de svenske forbilleder, som i 70’erne gjorde ABBA til en svensk verdenssucces med hits som ”Mamma Mia”, ”Waterloo”, ”Ring Ring” og ”Thank You for the Music”. Perlerækken af klassikere og det karakteristiske Abba-look bliver genoplivet, når de fire frontfigurer i Arba Revival Band går på scenen med det tre mand store backing-orkester.

Revivalbandet har spillet sammen snart 24 år og er et af Danmarks ældste kopibands. Sammen har de turneret i både Danmark, Grønland og Tyskland. Og det langtidsholdbare varemærke er ifølge bandet funderet i respekt for den gode musik og det professionelle sceneshow.

Arba Revival Band spiller i Båring fredag den 5. april klokken 20.30.

Billetter til 175 kroner kan købes i DaligBrugsen i Asperup og på www.bamok.dk.

Medlemmer af Bamok kan købe billetter til 150 kroner.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet