Der er intet som en parkeringsbøde, der kan sætte sindet i kog, og da 18-årige Sandra Høgfeldt fra Næsby, forleden fik en bøde på 590 kroner var der oprigtig grund til hendes harme.
Det skriver Fyens Stiftstidende tirsdag.

Sandra Høgfeldt fik en ulovlig p-afgift af det private parkeringsselskab Europark, da hun parkerede bilen ved bagsiden af Odense Banegård Center for at sende sin bror med toget. Den 18-årige billist vidste, det var tilladt at holde på stedet i op til tre minutter og var ikke væk i længere tid.

- Da jeg bagefter kom tilbage til bilen, var en p-vagt ved at sætte et girokort under vinduesviskeren. Jeg siger, at jeg kun var væk i tre minutter, hvad der er tilladt. Da jeg ser, at det er Europark, løber jeg efter manden, der svarer flabet tilbage, at man ikke må forlade bilen på dét sted, og at han har fået besked på at skrive afgifter, siger Sandra Høgfeldt til avisen.

Hjulpet af politiet

Politiets p-kontrollør, Gill Jensen, kom imidlertid Næsby-pigen til undsætning, da hun tilfældigt var i nærheden. Hun fortalte den ansatte fra Europark, at han var i ulovligt ærinde. Stedet, hvor Sandra Høgfeldt holdt parkeret, er offentlig vej, og her er det Fyns Politi, der kontrollerer, om biler holder ulovligt parkeret.

Gill Jensen fik bøden med og kontaktede efterfølgende Europark. Europarks direktør Michael Christensen har givet den pågældende medarbejder en irettesættelse.
  • Af:

Mere om emnet

Se alle
7
Læser: Knald bilister ved banegården i Odense

Læser: Knald bilister ved banegården i Odense

10
Europark: Nej, p-kontrollører får ikke provision

Europark: Nej, p-kontrollører får ikke provision