Rådgiver kan vinde iværksætterpris

Du kan være med til at gøre Susanne Pejstrup til årets kvindelige iværksætter.
Foto: Photographer: Peer Elmelund-Prae

Rådgiver kan vinde iværksætterpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

61-årige Susanne Pejstrup nomineret til Ivækstprisen 2012

Faaborg: Faaborgenseren Susanne Pejstrup, 61, der for to år siden startede egen rådgivningsvirksomhed, er nomineret til den fornemme erhvervspris, Årets Kvindelige Iværksætter.

Susanne Pejstrup stiftede i 2010 sit eget firma Logistik og ledelse – Lean Farming®. I en alder af 59 år kunne hun have overvejet efterløn, men i stedet har hun nu lagt en 10-års plan for sin virksomhed. Hun har hyret en deltidssekretær, og hvis udviklingen fortsætter, må hun snart ansætte en medarbejder til at hjælpe med de store rådgivningsprojekter.

Susanne Pejstrup rådgiver danske og internationale mælkeproducenter om Lean, logistik, arbejdsrationalisering og ledelse. Modet til at stile ambitiøst fik hun gennem uddannelsesforløbet Boost Sydfyn under Fremtidsfabrikken Sydfyn.

- Hvis ikke jeg var blevet udfordret på Boost til at prøve grænser af, havde jeg ikke tænkt på at sælge min viden til kunder i Asien og andre dele af verden, fortæller cand. agro. Susanne Pejstrup, som startede Lean Farming efter mange år som ansat ledelsesrådgiver i landbruget.

På Fremtidsfabrikken Sydfyn jubler projektleder Susanne Linnet Aagard:

- Det er fantastisk, at vi har en booster nomineret. Jeg håber, at mange får øjnene op for, at man sagtens kan blive international selv om man har en enkeltmandsvirksomhed. Susanne er et godt eksempel på, at hvis man har visioner, sætter mål og har modet til at handle, så kan det lykkes.

Det er Erhvervsportalen IVÆKST, der står bag prisen. Den har som mission at hjælpe små og mellemstore danske virksomheder til at skabe stabil vækst.

Du kan påvirke udfaldet og stemme på Susanne Pejstrup, eller en af de fem andre nominerede kvindelige iværksættere på Ivækstprisens hjemmeside her.

Prisen overrækkes den 4. december ven en prisfest hos revisionsfirmaet Deloitte i København.

Prisen er tidligere havnet i Faaborg. I 2009 blev den vundet af Laura Ricks, Den Gamle Skole.

Rådgiver kan vinde iværksætterpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce