Stop! Nej! Giv slip!

Mangler du hjælp til kommandoer og drømmer du om en fredelig jul, uden at din hund raserer juletræet? Spiser dine sko? Eller ikke vil lystre, når I går tur?

Så er DyrlægeRingens kurser måske noget for dig. I efterårsferien starter årets sidste holdtræning.


Hvem kan deltage?

DyrlægeRingen holder kurser for dig, der har fået din første hvalp og for dig, som har en hund, der nu er blevet så stor, er tiden er kommet til at lære lydighed.

Hvalpekursus

Du får tips om pleje og udvikling - og din hvalp lærer at være sammen med andre hunde. Du får 7 lektioner i det fri med hundetræner Vickie Kramer fra Dansk Kennelklub samt 1 lektion hvor DyrlægeRingens veterinærsygeplejerske Sarah Hjort Hansen underviser i alt fra tænder, fodring og pleje. Denne aften får deltagerne desuden udleveret en goodiebag. Prisen er 600 kr.


Kursus i lydighed

Lydighedstræning er velegnet til både unge og ældre unge, som enten skal lære de første takter inden for lydighed eller måske blot skal have genopfrisket nogle elementer. Underviseren er Vickie Kramer - uddannet fra Dansk Kennel Klub. Deltagere får udleveret en goodiebag ved træningsstart.

Du får 7 lektioner á en 1 times varighed. Prisen er 600 kr.


Træning foregår ved Tommerup Dyreklinik

DyrlægeRingen har egen agilitybane ved Tommerup, og vi bruger området der.


Tidspunkter

Hvalpekursus: Torsdage kl. 18-19

Lydighed: Torsdage kl. 19-20Næste kursus starter torsdag den 18. oktober


Tilmelding på telefon 6472 1095


Læs mere her: http://www.dyrlaegeringen.dk/hundetraening
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet