Epilepsiforeningens børnekor sang fra ”Busters Verden".
Odense: Blomsterpigen kom fra Fjerritslev og sad i sin kørestol og var klar med buketten, selv om hun var plaget af et gnavesår på den ene fod.

- Jeg har overhovedet ikke overvejet afbud. Det er et privilegium at få lov til at byde prinsessen velkommen og give hende blomster, sagde Rikke Nørager Jensen.

Inden hun kl. 12.15 blev rullet i stilling og var klar, da prinsesse Marie selv blev rullet i stilling i sin ”Krone 65”, kongeblå Volvo-limousine.

Den røde løber var også rullet i stilling, og det langt ud på Flakhaven foran rådhuset, så der var plads til den modtagelseskomité og de gæster, som Dansk Epilepsiforening havde placeret på pladsen.

Foreningen fejrede 50 år og var inviteret til at henlægge fejringen til festsalen på Odense Rådhus, hvor der var rådmands- og formandstale, fællessang og optræden af epilepsiforeningens børnekor.

De sang ”Stille-stille-stille nu står solen op” fra Busters Verden, og prinsesse Marie havde en charmeoffensiv kørende i retning af børnekoret.

Dansk Epilepsiforening har hovedsæde i Odense, og derfor var det naturligt at holde receptionen her.

Foreningen har ca. 6000 medlemmer, og cirka en procent af den danske befolkning lider af epilepsi. Det er 55.000 personer. 12 nye tilfælde registreres dagligt.
  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.