Der har været indbrudstyve i gang i Langeskov fredag, hvor de er brudt ind i fem huse.
En eller flere ukendte gerningsmænd har fredag været på spil i fem forskellige hjem i Langeskov. Alle steder er de brudt ind med et koben.

På Rypevænget er det gået ud over to forskellige huse. Første sted har tyvene slået til mellem klokken 15-22, hvor de har brudt et soveværelsesvindue op. Her har de ikke fået noget med sig, men er gået ud igen via terrassedøren.

På samme vej mellem klokken 20-22 er tyvene kommet ind gennem et vindue til et kontor tilknyttet det private hjem. Herefter har de gennemrodet huset, og fundet et pengeskab i soveværelset. De har slæbt skabet ud i køkkenet, og låst det op med nøglen. Der var dog ingen værdier i skabet.

Derudover er det gået ud over to huse på Rørsangervej. Mellem klokken 19.30-22.45 er de brudt ind gennem et soveværelsesvindue i det ene hus, og er kommet derfra med en iMac og en registreringsattest. Hvad det sidste kunne have af værdi for tyvene, er politiet ikke helt klar over.

Mellem klokken 17.45 og 23.15 er tyvene så brudt ind gennem et vindue i pulterkammeret i et andet hus, og her er de kommet af sted med smykker, ur og cirka 500 kroner i kontanter.

Det femte hus i rækken ligger på Kærsangervej, og her var to vinduer brudt op med kobenet mellem klokken 13 og klokken 00.40. Tyvene stjal smykker for et ukendt beløb.

Politiet arbejder ud fra den teori, at det er samme gerningsmand eller -mænd der har været på spil i alle fem huse, men indtil videre har ingen vidner til de fem tyverier meldt sig på banen.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
2
Flere indbrud af samme personer i Langeskov

Flere indbrud af samme personer i Langeskov