Odense-arkitekten Henriette Michaelsen har forenet klassisk sort træværk med sibirisk lærk og masser af lys i sin søsters sommerhus ved Fynshoved. Huset, der bruges af hele familien, er spækket med gode ideer, som både er praktiske og æstetiske på én gang.

Der lå et ældre fritidshus på grunden, som det egentlig først var planen at bygge om og renovere. Men det viste sig, at der var råd i konstruktionen, så det gamle hus blev revet ned for at give plads til et helt nyt.

Det nye sommerhus er på 87 kvadratmeter, har otte sovepladser fordelt på to gæste- eller børneværelser, et forældresoveværelse og en dobbelt alkove.

Læs mere i magasinet Base i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis hver fredag.
  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.