Hunderupvej er en populær adresse at tjekke ud, når danskerne kigger på boliger.

Vejen med de dyre huse ligger nemlig på sjettepladsen på en hitliste over mest populære veje i Danmark.

Det viser en statisk, som Boliga.dk har lavet over, hvor mange visninger, boliger til salg på en given vej har fået på boligsitet.

Et Til Salg-skilt på Hunderupvej udløser i gennemsnit 3.171 visninger på sitet, og den fashionable vej er den eneste fynske på top-50 listen, som er domineret af dyre adresser i Hovedstadsområdet. Kun Rosengade i Viborg kan som eneste anden vej i provinsen snige sig ind på den fine liste.

At håndboldstjernen Anja Andersens villa på netop Hunderupvej har været sat til salg, har muligvis lokket mange nysgerrige ind på sitet og påvirket statistikken.

Fyn topper i regionen

Men der er dog ingen tvivl om, at Hunderupkvarteret i det hele taget er et populært sted at kigge på boliger.

Blandt de 20 mest populære veje i Region Syddanmark, ligger nemlig fem andre veje i kvarteret; Langelinie, Oehlenschlægersvej, Kastanievej, Hannerupgårdsvej og H.C. Andersens Gade.

Veje i Odense napper i øvrigt 12 af de 20 øverste pladser på regions-statistikken. Fem adresser kommer fra det øvrige Fyn og Langeland, mens kun tre veje i den jyske del af regionen kan klemme sig ind i det fineste selskab.

Den næstmest populære vej i regionen er måske lidt overraskende Skrøbelev Hedevej på Langeland, hvor boliger i snit er blevet klikket på 1.320 gange.

Det kan dog skyldes en særlig interesse for liebhaverejendommen Skrøbelev Gods, der med et prisskilt på 20 millioner kroner sikkert har trukket nysgerrige boligsurfere til.
  • Fyens Stiftstidende