Løverne slår sig løs i andegården

Jeppe Kühlmann og Kjeld Aurbo Pedersen fra Lions Club Bogense har fuldstændig styr på de 2000 bade-ænder til søndag formiddag.
Foto: Thomas Gregersen

Løverne slår sig løs i andegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogense: Når roserne i den kommende weekend springer ud over den ganske by, bliver der også mulighed for at spille med om flotte præmier, når Lions Club Bogense søsætter 2000 gule badeænder i Bybækken. Søndag formiddag på slaget 11 bliver de mange svømmefugle sluppet fri ved Jernbanegade og så drejer det sig ellers om hvilken and, der kommer først på vejen til havnen.

- Det gælder jo om hele tiden at forny sig og finde på noget sjovt, så vi kan tjene penge til klubbens mange gode gøremål, siger Kjeld Aurbo Pedersen fra Lions Club i Bogense, der håber at ande-ræset kan blive et tilbagevendende syn i Bybækken.

Hver eneste af de 2000 gummiænder er forsynet med et nummer i bunden, og så kan man ellers købe et lod og spille på en af ænderne.

- Vi har fået rigtig stor opbakning fra de lokale sponsorer, og vi er snart i mål med at sælge ænderne, så man skal skynde sig hvis man vil nå at være med, fortæller Kjeld Aurbo Pedersen.

Der er præmier for 30.000 kroner, og hvert lod koster 25 kroner. Lodderne sælges fra blandt andet UgeAvisen Nordfyn, turistkontoret, Nordfyns Bank, Imerco, Vinspecialisten, H&C Center, Stark, malermester Bjarne Toft Hansen og Den Gamle Købmandsgård.

Løverne slår sig løs i andegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce