En lettere forvirret 63-årig mand forlod sent søndag aften Odense Universitetshospital. Personalet er i tvivl om, hvorvidt manden kan tage vare på sig selv.
Fyns Politi efterlyser mandag morgen en 63-årig mand, der var indlagt på U1, Neurokirurgisk Sengeafsnit, på Odense Universitetshospital.

Han forlod pludselig stedet omkring kl. 23 søndag aften, og personalet på OUH er i tvivl om, hvorvidt han kan klare sig selv med den hjerneskade, han har.

Det fortæller vagtchef Bjarne Puggaard fra Fyns Politi.

- For en sikkerheds skyld leder vi efter ham. Men det kan sagtens være, han er i stand til at tage vare på sig selv, fortæller han.

Politiet har ledt ved mandens bopæl, men der var han ikke.

Han beskrives som slank, cirka 170 centimeter høj og med fuldskæg. Han er iført hospitalstøj og en rød kasket. Han har desuden harreskår.

Politiet hører gerne fra folk, der har set ham.
  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.

Mere om emnet

Se alle
OUH: 63-årig patient fundet i god behold

OUH: 63-årig patient fundet i god behold